Mentorship

Een mentor: iemand die met je meedenkt over je toekomst, je studie, je carrière. Iemand die het allemaal al een keertje gedaan heeft. Iemand die een netwerk heeft en ingangen kan bieden naar een stage of naar een eerste baan. Een mentor kan een sleutel zijn naar jouw volgende stap.

Meld je aan en wordt gedurende 4 maanden gekoppeld aan een mentor! Je wordt gekoppeld aan een professional die werkzaam is in jouw vakgebied.

Hoe ziet het programma eruit?

Na een intakegesprek matchen wij jou aan een mentor. Hierna vindt de eerste kennismaking plaats. Is er een klik? Dan spreken de mentor en mentee gedurende vier maanden elkaar gemiddeld één keer per drie weken. Dit kan voor een koffietje zijn, voor een bezoek aan de werkvloer van de mentor of gewoon via een telefoongesprek. Er is veel vrijheid voor de mentor en mentee om het programma zelf in te vullen. Wij leveren hiervoor inspiratie en ideeën aan. Daarnaast zijn er get-together avonden, waarbij alle mentoren en mentees samenkomen, gezamenlijk een training volgen en met elkaar kunnen netwerken.

 

Ben jij professional en wil jij juist mentor worden?